Moottoripyörän vuokraus

Vuokraa moottoripyörä! Mukava ja mutkaton tapa nauttia uudella moottoripyörällä ajosta. 

Tarjolla on uusia 2021 vuosimallisia Kawasaki moottoripyöriä. Jokaiseen vuorokauteen sisältyy 200km ajoa ja yli menevät kilometrit maksavat 0,40€/km. Kaikilla vuokrattavilla pyörillä on kaskovakuutus ja omavastuu vahinkotilanteissa on 1000 €. Peukalosääntö on, että pienet vahingot veloitetaan vuokraajalta ja isot vahingot menee vakuutuksen kautta korvattavaksi.

Moottoripyörän vuokraus helposti netissä 24/7 nettivuokraus.com palvelun kautta, jossa reaaliaikainen saatavuus ja varaaminen. Vuokraaminen onnistuu myös ottamalla yhteyttä numeroon 050 472 6276 tai lähettämällä viestiä myynti@takatalo.fi.

Vuokrauksen hinta vaihtelee vuodenajan, vuokrauksen pituuden ja viikonpäivän mukaan.

Vuokrattavat moottoripyörät

Versys 1000 SE MY21

alk. 129€/päivä

Viikonloppu alk. 349€ ja viikko alk. 699€ 

Matkapyörien eliittiä! Huippuvarusteltu Versys 1000 SE on luotu pitkille matkoille mukavaan ja turvalliseen ajoon. Mukaan kaveri, kamat ja baanalle!

Sopivuus: Vähän kokemusta-kokenut

Paino 257kg | Teho 120hv | Kulutus noin 4,9l/100km.

Vuosimalli 2021

Vuokraus 24/7

Hyödynnämme nettivuokraus.com välityspalvelua. Reaaliaikainen varaustilanne ja pyörän vuokraus helposti ja nopeasti milloin tahansa.

Laadukkaat laitteet

Vain uudenkarheita, tyylikkäitä ja huipputekniikalla varustettua moottoripyöriä. Ajomukavuutta, turvallisuutta ja asennetta.

Reilut ehdot

Vuokrausehtomme ovat selkeät, reilut ja turvaavat molempia osapuolia. Takatalo on 40 vuotta toiminut mp-alalla ja on luotettava kumppani.

Huoletonta menoa

Moottoripyörän vuokraus on mukavaa ja mutkatonta. Pääset upeiden pyörien ohjaimiin edullisesti ilman omistamisen huolia ja kuluja.

VUOKRAUKSEN EHTOJA JA LISÄTIETOA

Annamme luovutuksen yhteydessä opastuksen vuokratun moottoripyörän käyttöön! Vuokraaja on vastuussa pyörän asiallisesta käytöstä ja siitä, että hänellä on riittävä ajo-oikeus sekä ajotaito moottoripyörällä ajoon. Vuokrattua moottoripyörää saa ajaa vain vuokraaja itse Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Vuokrauksen hinta muodostuu pyörän kiinteästä päivittäisestä tms. kustannuksen ja mahdollisista lisäkilometreistä sekä lisäpalveluista. Vuokran ensimmäiseen päivään sisältyy 200km ajoa ja lisäpäiviin aina 200km per päivä. Ylimenevät kilometrit veloitetaan palautuksen yhteydessä 0,4€/km jokaiselta täydeltä kilometriltä.

Kaikissa pyörissä on kaskovakuutus ja vahinkotilanteissa omavastuu on 1000 € per vahinko (2000 € ulkomailla). Peukalosääntönä on, että vuokraaja korvaa, jos jotain menee rikki. Sama pätee mahdollisiin ajovarusteisiin ym. tarvikkeisiin.

Pyörät annetaan vuokralle täyteen tankattuna ja ne palautetaan täyteen tankattuna. Vajaasta tankista perimme 30 € tankkausmaksun, joka peritään palautuksen yhteydessä. Samassa kiinteistössä on bensa-asema, joten tankkaus hoituu helposti siinä.

Voit myös vuokrata ajovarusteita 10 €/päivä. Pakettiin kuuluu ajoasu, -kengät ja -hanskat sekä laadukas kypärä. Kawasaki Verykseen voit vuokrata mukaan myös TomTom Rider 550 navigaattorin hintaan 6 €/päivä…

HUOM! Vuokrapyörillä saa ajaa vain Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa (Omavastuu ulkomailla 2000 €). Moottoripyörän vuokraus on tarkoitettu vain normaaliin maantiekäyttöön, eikä sillä saa osallistua kilpailuihin tai esim. rata-ajoon.

Kysy lisää vuokraehdoista.