Varaosat - Takatalo

Mönkijän puskulevy STORM 150cm asennussarjalla yleismalli

399.00

Kätevä puskulevysarja talven lumitöihin. Vankka ja yksinkertainen pohjakiinnitys, joka sopii kaikkiin mönkijöihin! Tällä levyllä auraat hetkessä pihat ja tienpätkät

Mukana tulee asennussarja, joka kiinnitetään mönkijän pohjaan runkoon. Puskulevyn työrunko tulee kiinni asennussarjaan kahdella tapilla, joten levy on helppo laittaa paikkaan ja ottaa irti.

Puskulevyn leveys on 150cm ja vahvistettu putkirunko, levyn asento on säädettävissä auraamaan molemmille puolille tai kohtisuoraksi. Nosto mönkijän vinssillä.

Levyn alareunassa on säädettävät "jalat", joiden avulla levyn voi nostaa hieman irti maasta ja levy liukuu jalkojen avulla ilman, että puree liikaa kiinni. Mukana on kumiterä, joka toimii esim. sorapihalla ja teräksinen terä, joka taas puree paremmin lumeen ja on hyvä asfaltilla.

Lisätiedot: - leveys 150cm - levyn kulman pikasäätö molempiin suuntiin - vaihdettava terä - levyssä säädettävät jouset (levy antaa tarvittaessa myöden) - putkirunko - mukana asennussarja mönkijän pohjaan, yleismalli

Tilaustuote, ei varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 viikkoa
Lisätiedot
SKU
75-12601
Kategoria

Viivakoodi

6438235208849

Maakoodi

RU

Paino

0

Nettopaino

45.2

Valmistajan tuotekoodi

Universal Snowplow kit 150cm black

Merkki

Bronco