Meistä - Takatalo

Meistä

Suomen nykyaikaisin motokauppa!

Takatalo on tehnyt motokauppaa jo vuodesta 1981 ja nyt oli aika tuoda ostaminen nykyaikaan; Kaikki kaupankäynti onnistuu sujuvasti etänä ja tuotteet voi noutaa liikkeestä tai tilata suoraan kotiin – oli kyse sitten varaosista, ajovarusteista tai moottoripyöristä.

”Me teemme kaupankäynnistä mukavaa ja mutkatonta!”

Ajatuksemme on, että samalta toimittajalta löydät kaiken tarpeellisen menopeleistä ajovarusteisiin, varaosiin ja tarvikkeisiin. Olemme motojen erikoisliike ja haluamme helpottaa ostamista sekä tuoda joustavan palvelun kaikkien ulottuville. Uskomme, että laadukkaat tuotteet yhdistettynä erinomaiseen palveluun tuottavat tyytyväisiä asiakkaita. Palautteen perusteella olemme oikeassa.

”Parasta palvelua, mitä alalla saa?”

Tavoitteemme on kova: Paras motokauppa Suomessa! Saamme paljon kehuja hyvästä palvelusta ja avoimesta toiminnastamme. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja jokainen asiakas on tervetullut kaupoille myymäläämme sekä verkkokauppaan. 

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja tee mukavan mutkattomat kaupat. Kaikki tuotteet saatavana niin netissä kuin kivijalkaliikkeestä Salossa.

Mitä me myymme?

Valikoimissamme on uusia ja käytettyjä moottoripyöriä, mönkijöitä, mopoja, skoottereita, crosseja, enduroja ja mopoautoja. Löydät myös kaikki varaosat, lisävarusteet, tarvikkeet ja renkaat edellä mainittuihin laitteisiin motokaupasta.

”Yli 40 000 tuotetta motoiluun!”

Tuotteemme ovat tarkkaan valikoituja laatutuotteita, joka on yksi toimintamme kulmakivistä. Oman harrastuksen kautta testaamme myytäviä tuotteita jatkuvasti ja saamme arvokasta palautetta asiakkailtamme. Näillä käytännön kokemuksilla kehitämme tarjontaa entistä paremmaksi – sinua varten.

Verkkokaupan lisäksi palvelemme kivijalkaliikkeessä Salossa osoitteessa Helsingintie 32. Sama osoite jo vuodesta 1981.

Varastossamme on yli 3 500 eri tuotetta, jolla varmistamme nopeat toimitukset. Käytettävissämme ovat myös maahantuojien varastot Euroopan keskusvarastoja myöten. Kokonaisuudessaan pelkästään verkosta löytyy yli 40 000 tuotetta, joten valikoima on jäätävän hyvä!

”Helpoimmat motokaupat ikinä!”

Ketä me olemme?

Hyvistä kaupoista ja erinomaisesta palvelusta vastaa:

Takatalon kiven kova myyntikanuuna on Leevi. Hänen tallistaan löytyy monenlaista menopeliä ja vuosien varrella tallista on löytynyt menopelejä Corvetesta vesijettiin ja mönkijästä skootteriin. Tämä mies viihtyy kesät jetin ja prätkän selässä, talvisin meno vaihtuu mutahommiin mökijällä ja jo teininä mies ajeli poliisia karkuun skootterilla. Ihan meidän miehiä ja kova kauppamies, jonka vaihtaa vaikka vanhan rantasaunan moottoripyörään, jos väliraha natsaa.

Antti on vuonna 2018 tankoon tarttunut Motokauppias. Tämä mies viihtyy parhaiten nappulapyöräkumien ja mönkijöiden kanssa metsässä. Vaatimattomana kaverina Antti suunnittelee koko alan mullistamista ja takatalo.fi verkkokauppa on askel, joka päivittää perinteisiä toimintamalleja nykyaikaan. Jokusen prätkäkaupan on tämäkin ukko onnistunut tekemään, joten kokeile, millaiseen kauppaan sinä pääset.

Tervetuloa mukavan mutkattomille kaupoille motokauppaan!